Bekijk het volledige profiel van Patricia Heijnen- van der Linde en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Patricia Heijnen- van der Linde heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Hallo Meneer Postma, Het is...

Hallo Meneer Postma, Het is al weer een aantal jaren geleden dat ik bij u dansles gevolgd heb en vind het nog steeds heel jammer dat ik niet verder kon toen. Dansen is altijd mijn passie geweest, ik weet nog dat ik u toen een keer geholpen heb omdat je assistente aan haar schouder was geopereerd. Ik heb altijd nog wel eens willen kijken maar ben niet in de gelegenheid omdat ik klazienaveen woon.in ieder geval bedankt voor die fantastische tijd die ik daar heb gehad en hoop dat ik ooit weer mijn passie op te kunnen pakken om verder te gaan want een passie is een passie en ooit hoop ik wedstrijden te kunnen doen want dat blijft mijn droom, groetjes Patricia van der Linde.

2006, Patricia Heijnen- van der Linde

Ik herrinner mij deze school n...

Ik herrinner mij deze school nog goed zat samen met mijn beste vriendin Karin Hendriks-Pol in de klas en ook met miranda zwiggelaar en suzanne alferink, ik zou graag wel eens willen weten hoe het met Albert Smit, Klaas Dekker, Marco Halm enz. is iedereen die me kent kan me mailen op ********************** groetjes Patricia Heijnen-van der Linde

2005, Patricia Heijnen- van der Linde
?