Bekijk het volledige profiel van Patricia Groot en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Patricia Groot heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Het was een geweldige kleuters...

Het was een geweldige kleuterschool ik heb me goed vermaakt op de speelplaats van de Merels, er waten grappige fietsjes/karretjes die enorm piepte/ hardplastiekeblikken met een koort om op te lopen,springtouwen etc. Het enorme grasveld waar we heerlijk op rende en tekenfilms na deden ik geloof iets met zwanen (donsje) ook plukte we wittebesjes en gingen er mee schieten of erop stampen met een knallend geluid. Zwartepiet kwam altijd via het dak dat was behoorlijk eng. Met carnaval gingen we verkleed kregen we popcorn en keken naar een leuke film. We hebben met pasen volgens mij eieren verstopt op de speelplaats. Met de herfst een tafel bij de ingang met bladeren en kastanjes. Ook in de winter viel er een megapak met sneeuw, we mochten ijsbonken mee naar binnen nemen die deden we in een tijltje, we mochten langer buiten spelen. Juf Adinda was mijn Juf ze was de beste we was erg lief voor ons. Ze heeft er later niet veel les meer gegeven.

2005, Patricia Groot

Een mooi vak!...

Een mooi vak!

2005, Patricia Groot

Kamp,Schoolavonden,bruggeloop,...

Kamp,Schoolavonden,bruggeloop,tekenles/leerlingenraad!!! en nog veel meer :) ik kijk met veel plezier terug naar deze school, soms was het moelijk maar in onze klas viel er altijd wat te beleven.

2005, Patricia Groot
?