Ontdek PLUS

Patricia Greeber

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Patricia Greeber en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Patricia Greeber heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Rot school, qua leraren hadden ze ook niet de beste,kijk nou eens naar de biologie leraar ben zijn naam vergeten die ook nog eens mijn mentor was, en dan nog gymleraar Appelo wat was dat een grote viezerik, ben niet voor niets weggegaan, mijn vader is ove

  Rot school, qua leraren hadden ze ook niet de beste,kijk nou eens naar de biologie leraar ben zijn naam vergeten die ook nog eens mijn mentor was, en dan nog gymleraar Appelo wat was dat een grote viezerik, ben niet voor niets weggegaan, mijn vader is overigens heel boos op hem geweest....

  Osdorper Schoolgemeenschap ..., 1982

  Lieve juffrouw Zwaan, ik zie haar af en toe nog steeds lopen.

  Lieve juffrouw Zwaan, ik zie haar af en toe nog steeds lopen. Als je jarig was mocht je een tekening op het schoolbord maken. Wat ik ook zo mooi vind, eigenlijk nog steeds zijn de tekeningen op het raam. Dat is nou een echte kleuterschool.

  Klein Duimpje (Kleuterschool), 1974

  Een hele leuke school, veel van mijn familie hebben ook op deze school gezeten.

  Een hele leuke school, veel van mijn familie hebben ook op deze school gezeten. Meester Gortworst kon altijd goede verhalen vertellen over Kwik, Kwek en Kwak, die man verzon de verhalen ter plekke. Geweldig!

  Immanuelschool Chr. Basissc..., 1976