Patricia Gotjé

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Patricia Gotjé en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Patricia Gotjé heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke herrineringen aan deze school, ik heb hier v.

  Leuke herrineringen aan deze school, ik heb hier v.a. groep 3 t/m groep 5 gezeten.

  OBS De Kraanvogel, 1989

  Leuke school, eerst bij Meester Frans en daarna bij Juf Carin.

  Leuke school, eerst bij Meester Frans en daarna bij Juf Carin. Ik ging veel om met Ellen Hessels en Ellen Groot, Laura, Natascha, Chantal, Daniëlle, Amber.. Volgens mij eigenlijk wel met iedereen. Ik zal binnenkort de klassefoto's ff scannen en ik heb nog heel veel foto's ook van de leuke schoolreisjes naar Texel, Lunteren (?? dat was toch met deze school?) en naar Groet!

  'T Eiland, 1992

  Hele leuke school met mijn vriendinnen Mayuree*, Anna, Chantal Uytendaal en Chantal Willems en verder natuurlijk nog heel veel leuke klasgenoten, maar ik weet niet meer alle namen.

  Hele leuke school met mijn vriendinnen Mayuree*, Anna, Chantal Uytendaal en Chantal Willems en verder natuurlijk nog heel veel leuke klasgenoten, maar ik weet niet meer alle namen.. Toen ik naar Abbekerk ging verhuizen moest ik helaas van school af, omdat ik tot overmaat van ramp ook nog bleef zitten. Balen!!

  Jan van Egmond College, 1994

  ?