Bekijk het volledige profiel van Patricia Gillissen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Patricia Gillissen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Hele leuke klas, leuke tijd ge...

Hele leuke klas, leuke tijd gehad. Het optreden van manfred man´s Earth band op het schoolfeest werd alleen niet zo gewaardeerd door de schoolleiding! Genoten van de tekenlessen van mevr. Marsman. Maar niet eerlijk dat de meisjes moesten handwerken en geen handenarbeidles kregen.

2010, Patricia Gillissen

Maar ruim een half jaar op gez...

Maar ruim een half jaar op gezeten,bij meneer Steketee, maar het erg leuk gehad. Gestencilde schoolkrant maken,schoolreisje op de fiets, hulp bij het schrijven van mijn ´boek´(nooit afgekomen). Inwijding in de wereld van Popfoto door zwijmelmeiden.

2010, Patricia Gillissen

Het verplichte kennismakingswe...

Het verplichte kennismakingsweekend ergens in de polder met de 3e klassen omdat we teveel `los zand´ waren volgens de leraren. Lol met Anja Louisse en Kees Leendertse.(´Polly!´) Heerlijke tekenlessen, vreselijke gym. aardrijkskundeweekend in de Ardennen en schoolreis naar Oost-Berlijn. Op het matje geroepen bij van Kralingen wegens te vreselijk zoenen op het schoolplein met August. Margot Verweij-knipperlichtvriendschap. Zwart-wit feest enzo.

2005, Patricia Gillissen
?