Bekijk het volledige profiel van Patricia Di Miele en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Patricia Di Miele heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb maar 1 jaar op deze sch...

Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten.het laatste schooljaar.Mijn vriendinnen waren Riny Marsilje en Gusta Olvers.Leraren,V Oosten,Gerritsen,Olvers,v Hooydonk,v Dort. In de pause Koffie drinken om de hoek op de Voorstraat.

2004, Patricia Di Miele

Was een leuke school.Eerst op ...

Was een leuke school.Eerst op het Kromhout en toen naar de Oranjelaan.Mijn vriendinnen waren Ineke Olvers,MarjanZuurbier Marjan Pijs.Herinner me Paul Broest(Leerdam),hij zong een liedje dat heette "De fiets van Piet Paaltjes".De leraren Duister,Benekenkolmer,Goedhart,Verbruggen,pater Lansink.Dat was een leuke periode,leuke klasgenoten!

2004, Patricia Di Miele

Mijn beste vriendin was Marian...

Mijn beste vriendin was Marian Vervoorn.Ik herinner me juffrouw van der Heuvel,juff Lundgrun, Visser,zuster Agnes Marie,de handwerkzuster Gabriella.Ik zat in de klas met de tweelingen Schellenbach,Molenberg,Marijke Storm ,Jose Hees,Marijke Schoenmakers,Anja Scheffers,Pauline Dalm,Hedwieg Muisert,Elly Naar,Anneke Hermus,Marielouise Hermus(kon goed tekenen),Henny Barens enz .Een leuke school.

2004, Patricia Di Miele
?