Bekijk het volledige profiel van Patricia deVries en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 19

Patricia deVries heeft 19 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

Veel docenten kan ik mij nog w...

Veel docenten kan ik mij nog wel herinneren (en van sommigen weet ik zelfs nog voornamen), zoals Anneke te Kloeze (biologie), Simon van Leeuwen (aardrijkskunde), mevrouw Norman (aardrijkskunde), de heer Schardam (Nederlands), de heer Heijne (Engels), Anneke Pierik (Frans), de heer Oele (Duits), de heer Boon (muziek), Trudy Muuses (gym), mevrouw Van Diepen (tekenen), de heer Jansen (natuurkunde, en ik geloof ook scheikunde), de heer Van Amersfoort (geschiedenis). De naam van de wiskunde leraar in de 1e en 2e klas kan ik mij helaas niet meer herinneren. En dan natuurlijk de heer Hardewijn als directeur. Na zijn pensionering werd de heer Hartman directeur (voor die tijd was hij adjunct-directeur).

2005, Patricia deVries

Na de Paasvakantie in het vier...

Na de Paasvakantie in het vierde jaar hier op school gekomen, in de klas van de heer (Martin?) Hesseling. In het vijfde jaar de heer Frank Hoeksta als docent, fantastisch! In het zesde jaar de heer Ruud Bronkhorst, hij was tevens hoofd van de school. Ook nog korte tijd bijlessen rekenen gehad van de heer Van der Berg, in de lerarenkamer.

2005, Patricia deVries

Ik was pas 2½ toen ik voor het...

Ik was pas 2½ toen ik voor het eerst op de crèche van Verkade kwam. Ik heb er twee jaar op gezeten, beide jaren vanaf ongeveer begin september tot ongeveer eind mei. Je onthoudt er niet veel van als je zo jong bent, maar het beetje wat ik nog weet zijn goede herinneringen. Ik weet nog dat we met alle peuters drie dagen op schoolreisje zijn geweest, naar 'Te Warskip', het vakantiecetrum van Verkade in Egmond aan Zee. Het was een wit huis en lag in de duinen. Heerlijk spelen op het strand... Namen die ik nog weet: Rietje (Eerd?), haar moeder werkte samen met mijn moeder bij de koekjes. Yesim, een Turks meisje, en Alfie, hij kwam geloof ik uit Suriname.

2005, Patricia deVries
?