Bekijk het volledige profiel van patricia deschaepmeester van hummel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

patricia deschaepmeester van hummel heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

hallo ik ben patricia. wat ik ...

hallo ik ben patricia. wat ik me herrineren kan van deze school is heel kort en krachtig ik had steeds aanvaringen met de onder directeur wij konden niet samen door een deur ik kan me de naam van die man niet meer herineren ik weet wel dat hij heel groot was over de twee meter ik vondt het een hele vervelende man.ik ben toen van school gegaan helaas.in de klas was het gezellig de meeste klas genoten waren allemaal van de kambergschool ik ging s,morgens samen met de meiden van klarendal naar school.dat was gezellig met jeanet.gerda.monique.angela..en zo waren er nog wel een paar kan ze nu even niet van naam maar gezellig was het op zeker..

2008, patricia deschaepmeester van hummel

hallo ik ben patricia.. wat ik...

hallo ik ben patricia.. wat ik me nog kan herineren is dat wij veel in de keuken en kantine waren. en dat we veel op winkelcentrum presikaaf liepen om foto,s te maken die wij dan later zelf gingen ontwikkelen. het was een leuke tijd veel lol en plezier gehad..

2008, patricia deschaepmeester van hummel

ik heb een leuke tijd gehad op...

ik heb een leuke tijd gehad op de kambergschool.ik heb van de 1st tot de 6de klas meegedraaid.met jufvrouw swart had ik veel contact.ik kwam ook bij haar thuis.meester dijs en juffrouw winkelaar die kan ik me ook nog herrineren.voor de rest weet ik nog dat ik geen lievertje was..haha maar dat is nu wel anders.ben mijn wilde haren kwijt.ik ging toen veel met paula,gerda,jeanet,angela en monique om en er zullen er nog wel een aantal zijn maar daar weet ik nu niet zo snel de namen van te noemen.paula daar ging ik dagelijks mee spelen tot dat zijn ging verhuizen wij waren veel bij haar opa die een fietsenzaak had het was een leuke tijd.ik zou eigelijk wel iets meer van mijn klas genoten en van de juf en meesters willen weten.tot nu toe zijn er niet zo veel klasgenoten die zich aan hebben gemeldt hoop dat er nog een aantal bijkomen.ik zou mijn klasgenoten nog wel eens willen ontmoeten.dat wordt lachen na zo,n 30jaar mekaar weer te zien.oooo want wat zijn wij groot geworden hihi..hopelijk tot weer ziens..groetjes patricia

2004, patricia deschaepmeester van hummel
?