Patricia Delfgou

Kent 0 personen

ASK_ME , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Patricia Delfgou en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Patricia Delfgou heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  een hele hoop leuke momenten en bij Gilbert,Laurence,Marjolein,Olaf,Bianca,Hans en nog veel meer in de klas gezeten weet nog een hoop van die leuke tijd met de leraren Meneer Pot,schepers die met ginneke (ofzo)getrouwd hadden en wij een bruidtaart hadden

  een hele hoop leuke momenten en bij Gilbert,Laurence,Marjolein,Olaf,Bianca,Hans en nog veel meer in de klas gezeten weet nog een hoop van die leuke tijd met de leraren Meneer Pot,schepers die met ginneke (ofzo)getrouwd hadden en wij een bruidtaart hadden gemaakt die niet te eten was en Van doorn. en de rest nog bedankt voor de leuke tijd.

  Lansakker, 1987

  ja genoeg leuke momenten en vrienden.

  ja genoeg leuke momenten en vrienden. Zat in de klas bij Peter balke,angela smit,chantal,debbie kroes,Maarten(die viel altijd in sllap onder de les ) en de rest. begonnen bij juffrouw petra naar meester pieter ( me eerste grote liefde toen hihi)en zo naar juffrouw petra en meester Jan en Patuwaal ofzo. Maar ja het is al zo tijd geleden want we lopen nu allemaal in de dertig.

  Prinses Margrietschool, 1978

  ?