Bekijk het volledige profiel van Patricia Brunenberg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 20

Patricia Brunenberg heeft 20 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Een fijne tijd, ook ging ik in...

Een fijne tijd, ook ging ik in Eindhoven wonen. Leukste herinneringen, toen ik bij studievereniging Prick zat Ergste was de les spuiten zetten, op elkaar oefenen......

2008, Patricia Brunenberg

Eerst heb ik hier de gemengde ...

Eerst heb ik hier de gemengde brugklas gedaan, maar ik was te lui om te lere, ik las liever boeken toen. Gevolg dat ik Mavo heb gedaan, en daarna, 2 jaar, Havo. Ik heb de Mavo een beetje als een afsluitende periode ervaren voor mij. Ik was erg stil en hield altijd mijn mond dicht. Maar op de havo besloot ikmdaar verandering in te brengen, ik ben daardoor veel veranderd. Ik wilde vol overtuiging ok assistent worden, samen met mijn vriendin, Sandra. De lessen Biologie staan me erg goed bij, die stok is zelfs een keer gebroken toen leraar Willems een onoplettende leerling wilde laten schrikken. Hij schrok zelf! Scheikunde heeft ook altijd indruk gemaakt, maar ik ben een talenmens, geen logika voor mij Leraar Heuvelmans heeft ervoor gezorgd dat ik de duitse naamvallen nu NOG kan opnoemen, die man was echt een aparte man. Hij was rustig, als jij ook rustig was, maar ik kan me nog wel enkele uitbarstingen herinneren als iemand een grote bek had, of niets aan't huiswerk had gedaan Gym; sja die rondjes om de ijzerenman doe ik nu voor mijn lol, nou ja, omdat ik mijn conditie moet verhogen, maar toendertijd was het een marteling. En de congierge RAMBO! Onvergetelijk die man, helaas las ik dat hij is overleden. Maar ik denk nu nog lachend terug aan die tiijden dat je "stiekem" naar boven liep voor de bel en ging zitten, en hopen dat rambo niet kwam. Dan kon je rennen. Ik weet nog goed hoeveel spanning en lol dat gaf!!!

2004, Patricia Brunenberg

Een periode waar ik nog heel r...

Een periode waar ik nog heel rustig was, en door een paar mede-leerlingen gepest. Ik weet dat ik het best fijn vond op school, maar er zijn wel een paar blijvende vervelende herinneringen aan situatie's. Voor degene die mij toe gepest hebben: Ik ben er alleen maar sterker doorgeworden. Maar natuurlijk ook leuke! Veel volle klassen, met voor mijn gevoel 30 / 40 leerlingen op 1 leraar, zelfs 1 keer groep 5 en groep 6 samen met 1 leraar.... In de peuterklas heb ik mijn arm gebroken, Van het klimrek in de gymzaal geduwd per ongeluk. Dat deed pijn, maar pas wel in het ziekenhuis, toen ze het bot moesten zetten. Ik was 5 jaar. En ik herinner me de bruiloft van onze peuterjuf nog, mochten we rijst strooien in zelfgevlchten mandjes ( groep 1 0f 2, mijn geheugen gaat ver terug!)

2004, Patricia Brunenberg
?