Bekijk het volledige profiel van Patricia Bakker en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Patricia Bakker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Twee jaar op deze school gezet...

Twee jaar op deze school gezetn. Leuke tijd gehad met iedereen, zijn met de klas een weekend weg geweest. Personen die ik me nog herinner de 'drie mannen uit Lelystad' zijnde Barry, Sander en die Rooie (weet zijn naam niet meer). Ook Maarten Hennis (van cabaretgroep 'Niet Schieten') zat ook in mijn klas. Leraren die ik nog ken is o.a. Burger die ons altijd toe riep dat er toch niets van ons terecht kwam. Ach ja beetje ons wakker schudden was niet zo erg. ook Charlie (tekenen) was een begrip op school.

2007, Patricia Bakker

Eerst de MAVO gedaan wat een e...

Eerst de MAVO gedaan wat een erge leuk tijd was met een hoop plezier. De leraren die ik nog ken zijn natuurlijk Vet, Schillemans, Maritz. Havo tijd was iets minder leuk en was dan ook blij dat ik die haalde en van school af kon.

2007, Patricia Bakker

Een geweldige tijd gehad met h...

Een geweldige tijd gehad met hele leuke leraressen (juffrouw de Ronde en Endeveld) en met meneer Priem. ook de klas was altijd gezellig, en gelukkig niet zo een grote school. Ook mijn dochter zit inmiddels op 'mijn' oude school.

2004, Patricia Bakker
?