Pascale Tuinstra

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Pascale Tuinstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Pascale Tuinstra heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb bij juf Van der Heijden in de klas gezeten.

  Ik heb bij juf Van der Heijden in de klas gezeten. Ik kan me herrinneren dat ik graag in de poppenhoek speelde en dat als het mooi weer was, er uit de schuur een klimrek en ander speelgoed werd gehaald. Ook zijn we een keer op schoolreisje naar Artis geweest.

  De Een Twee Hupskee, 1979

  Het Wilhelmus, wat wekelijks geoefend werd met Bart Slooten.

  Het Wilhelmus, wat wekelijks geoefend werd met Bart Slooten. Het kijken van de Elfstedentocht in de vijfde klas bij Van Duinen. We hadden een erg gezellige klas en sommige klasgenoten zie ik soms nog wel eens hier in het dorp.

  Wethouder Jan Blankenschool, 1981

  Het eerste jaar heb ik nog gedeeltelijk in het oude gebouw gezeten.

  Het eerste jaar heb ik nog gedeeltelijk in het oude gebouw gezeten. Hier en daar lagen platen hout in de gang, want daar was weer iemand door de vloer gezakt. De muzieklessen waren ook altijd erg leuk met het kijken van films zoals Grease en de Blues Brothers. Ook het Pink Panther deuntje was favoriet bij Leo van der Sande. Erg leuk vond ik ook de naschoolse aktiviteiten. Ik heb nog meegedaan aan de modeshow ter gelegenheid van de opening van het nieuwe gebouw. De leraren waar ik het niet mee kon hebben waren Ludo van handenarbeid en die van handelswetenschappen. Ik ben zijn naam even kwijt. Wel een erg leuke tijd gehad op de Bertrand.

  Scholengemeenschap Bertrand..., 1987

  ?