Pascale Schwarz

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Pascale Schwarz en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Pascale Schwarz heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dit was een hele leuke school.

  Dit was een hele leuke school. Ik heb zoveel leuke herinneringen. Teveel om op te noemen. Vooral juffrouw Goossens was mijn favoriet. Ik ben na 20 jaar (ofzo) eens op reunie geweest en toen zag ik haar en ze wist nog precies wie ik was. Terwijl ik na de derde van school gegaan ben. Doet me nog steeds wat. Echt leuk. Verder alleen maar leuke dingen. Erg jammer dat ik daar weggegaan ben. Ik zie nooit meer iemand alleen Sandra (Verhoeven) is nog steeds mijn vriendin.

  Meerdervoortschool, 1974

  Ik kwam in de derde klas hier op school.

  Ik kwam in de derde klas hier op school. Het was een hele leuke klas en ik heb er veel plezier gehad. De musical was natuurlijk wel een hoogtepunt. Het koffertje van Meneer van Dalen. Ik was volk én ambtenaar. Ik herinner me wel dat ik een keer de slappe lach heb gekregen op het podium. Wat heb je het dan benauwd. Ik kom eigenlijk nooit meer iemand tegen en ik vraag me weleens af hoe het met iedereen gaat.

  De Bolder, 1976

  Juf van Leeuwen was mijn juf.

  Juf van Leeuwen was mijn juf. Helemaal geweldig vond ik haar. Ik was inderdaad ook bij haar trouwerij. Het was feest. Veel weet ik er niet meer van moet ik zeggen.

  de springplank kleuterschool, 1974

  ?