Pascal Visscher

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Pascal Visscher en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Pascal Visscher heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  hey vanaf de zevensprong ben ik een groep nieuwe vrienden tegen gekomen Frank,arnoud,arnout,mark woltman,marc winter,daan,huib en de rest die ik vergeten ben (sorry daarvoor) met elkaar op fietsen helaas had ik onvoldoende kennis om MAVO te vervolgen en

  hey vanaf de zevensprong ben ik een groep nieuwe vrienden tegen gekomen Frank,arnoud,arnout,mark woltman,marc winter,daan,huib en de rest die ik vergeten ben (sorry daarvoor) met elkaar op fietsen helaas had ik onvoldoende kennis om MAVO te vervolgen en ben ik naar VBO/MAVO gegaan waar ik ook een fijn jaar heb gehad op de jansmalaan met rogier ronald,henk,sebastiaan en de rest het was heel gezellig bedankt voor de leuke tijd. herken je me stuur dan een berichtje en ik stuur je er een terug

  Zuyderzee College, 1997

  Een hele leuke tijd gehad altijd voetballen met een tennisballetje op het schoolplein en de dan de schoolkampen in eesveen meester koos was mijn favo leeraar het was een supertijd!!als je me herkend stuur me dan een berichtje!!!.

  Een hele leuke tijd gehad altijd voetballen met een tennisballetje op het schoolplein en de dan de schoolkampen in eesveen meester koos was mijn favo leeraar het was een supertijd!!als je me herkend stuur me dan een berichtje!!!

  De Zevensprong, 1993

  Altijd doerakken met de maatjes en vooral veel voetballen bere gezellige school!!.

  Altijd doerakken met de maatjes en vooral veel voetballen bere gezellige school!!

  het almere college, 1998

  ?