Pascal Kersten

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Pascal Kersten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Pascal Kersten heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb op deze school 4 jaren doorgebracht en kijk terug naar een leuke tijd.

  Heb op deze school 4 jaren doorgebracht en kijk terug naar een leuke tijd. Wat me altijd zal blijven zijn de jaarlijkse skikampen in Oostenrijk. Hoewel ik pas in 't vierde jaar deel naam aan 't eerste skikamp ben ik toch de 3 jaren erna nog mee geweest. Marijke van der Tuin was destijds een van de initiatiefnemers voor dit bijzondere evenement. Ben jij ook in 88, 89, 90 of 91 mee geweest? Laat wat van je horen.....

  ssgn, 1984

  Kan me niet zo heel veel meer herinneren van deze school.

  Kan me niet zo heel veel meer herinneren van deze school. Na de verhuizing van Arnhem naar Beuningen heb ik hier een deel van de kleuterklas en de eerste 1,5 jaar van de lagerschool doorgebracht. Ik woonde tegenover de school grenzend aan het sportveld naast de school.

  de Hoeven, 1977

  In Enschede Computer Techniek gestudeerd op de hogeschool.

  In Enschede Computer Techniek gestudeerd op de hogeschool. Ik woonde destijds in Macandra op de Emmastraat op de tweede verdieping. Echt een ontzettend leuke tijd gehad. Echt elke avond was er wel iets te doen in de flat of de stad :-). Vrijwel elke week op donderdagavond was er reden tot een feestje welke soms tot vroeg in de ochtend doorgingen. Natuurlijk regelmatig een patatje bij Hennie halen, of de biervoorraad aanvullen. Zelfs na sluitingstijd kon je Hennie nog prive bellen als 't bier op was :-) Hennie, bedankt!

  Hogeschool Enschede, 1993

  ?