Bekijk het volledige profiel van P Wrekenhorst en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 6

P Wrekenhorst heeft 6 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik, Peter Wrekenhorst zal op d...

Ik, Peter Wrekenhorst zal op de Bongert tot eind 1977 en ben toen naar Friesland verhuisd. Ik kan me meester Beenen en meester Hermes met de rode sportwagen (Triumph) nog goed herinneren. Wie mijn klasgenoten waren? Dat wordt moeilijker, er was 1 lang meisje die woonde aan het plein, verder Aad die altijd met de ellebogen op de tafel hing en verder???? Ik weet niet niet meer eigenlijk.

2006, P Wrekenhorst

Het eerste jaar was T.v.T. opl...

Het eerste jaar was T.v.T. opleiding, dus uitzoeken wat je eigenlijk wilde worden. Daarna heb ik de opleiding gedaan tot boekhoudkundig meedwerker. Bekenden in mijn klas van toen waren, Rienk, Sandra, Rinnie, Fred, Sierd, Wilma enzovoort.

2006, P Wrekenhorst

Ik...Peter Wrekenhorst zat in ...

Ik...Peter Wrekenhorst zat in 1985 op de Leao te Harlingen. Bekenden uit mijn klas waren o.a. Klaas Kuperus, Esther Zegel, Rene Bons, Jacobert Nadema, Joep van Drunen, Annemarie Brandse enzovoort. Lijkte me leuk om eens contact met oude bekenden van toen te hebben. Groetjes Peter.

2006, P Wrekenhorst
?