Bekijk het volledige profiel van P. m .m Dongen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 276

P. m .m Dongen heeft 276 klassenfoto's en kent 80 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

ik op deze school in 57/58 vee...

ik op deze school in 57/58 veel kan ik me niet herinnergen. wat ik wel weet is dat ik klas mocht over slaan. ik heb er een jaar gezeten dat er meer jongens uit dongen waren. een paar kan ik er nog herinneren. onder ander lint wouters mal wouters kees verbund ton en wim de boer. en dat er ook broeders waren en die heten de broeders van huybergen. het hoofd van de school was br/joachem. ik zat bij hem in de klas dat was in klas 6 dat kwam omdat ze van elke klas twee waren.dat ik ook nog weet is dat we elke dag met de bus naar school toe gingen. ikzelf ging ook wel eens met de fiets wandt ik was nog al met sport bezig. van school ging ik naar de ambachschool in oosterhout voor bankwerkerlasser

2009, P. m .m Dongen

ik zat op deze kleuterschool.1...

ik zat op deze kleuterschool.1949 bij zuster vrieda. meer weet ik niet meer alleen dat er een groote zandbak stond. kinderen op school kon ik wel .zoals ad v/d wee wim verkooien mijn broer christ.

2009, P. m .m Dongen

school MBo2 lastechniek onder ...

school MBo2 lastechniek onder poeder 1993 werkte ik bij siemerink en die vroeg of ik een cursus wilden volgen voor lastechniek dus dat was bij backer en Rueb in breda; maar voorheen in 1983 zat ik ook daar op school voor een vakdiploma pijplassen en ook voor tiglassen mig mag. wat ik nog weet van backer en Rueb dat het een van de beste leerschoolen was uit N>B.

2009, P. m .m Dongen
?