Bekijk het volledige profiel van p kleijn en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 8

p kleijn heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

zie bij van Noordschool. daar ...

zie bij van Noordschool. daar staan ook wat oude klassefoto's

2003, p kleijn

Swart voor Frans, Lap voor Eng...

Swart voor Frans, Lap voor Engels, Benner voor natuurkunde en niet te vergeten Quak voor wiskunde. Klasgenoten die ik me kan herinneren zijn; Els Duynker, Ron de Graaf, Inge Bierman, Wilma Brederoo, Hans Houtkamp, Beppie Willems. Ik ben in de 2e klas bljven zitten. De namen boven zijn van die periode, van de 1e 2 klassen kan ik me niet zoveel meer herinneren.

2003, p kleijn

Hele mooie tijd met juffrouw B...

Hele mooie tijd met juffrouw Bodde en later meester Hartog. Wat ik me nog goed herinner, is ons bandje, de Herrieplayers. Samen met Elly van Prattenburg, Lex Speek, en Rita Post. Na school repeteren bij Rita thuis. Altijd feest! De dierenwinkel is er niet meer. Ik heb 8 jaar bij Transavia gewerkt als hoofd administratie, heb 3 jaar een cafe gehad op de Lijnbaansgracht, en werk nu al weer 13 jaar als verkoper van Financiele Software bij een groot softwarehuis. Zou het leuk vinden om oude vrienden en vriendinnen weer eens te spreken.

2003, p kleijn
?