Bekijk het volledige profiel van P. Drop en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 29

P. Drop heeft 29 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

De Vormingsklas was een 1 jari...

De Vormingsklas was een 1 jarige opleiding voor meisjes van de HBS en MULO. Daar erg veel plezier gehad. We leerden daar naaien, koken, strijken, kinderverzorging, scheikunde, wassen enz. Als we repetitie koken hadden, kwam de directrice een cijfer geven.. We hadden het een keer zo bont gemaakt dat we allemaal een 0 kregen. Zo ging dat daar. Op mijn eindlijst had ik voor kinderverzorging een 6. Haha, maar mijn kids zijn prima terecht gekomen. Eigenlijk was het een onzin opleiding.

2015, P. Drop

Niet of geen herinneringen. Ik...

Niet of geen herinneringen. Ik zat bij juffrouw de Zwart in de klas. Ik weet nog wel dat Ik na het Sinterklaas feest op school thuis vertelde dat de Sint net zulke schoenen had als juffrouw de Zwart.

2015, P. Drop

Na 1ste kwartaal geplaatst in ...

Na 1ste kwartaal geplaatst in de 3 jarige opleiding MULO A met wiskunde. Niet veel herinneringen, wel wat docenten. De heer Krul voor Engels. De heer van Der Loo voor Frans, de heer van Der Zwart voor Duits. de heer Blok voor Natuur- en Scheikunde, de heer Molenbroek voor Nederlands enz.

2015, P. Drop
?