Ozgur Canel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ozgur Canel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ozgur Canel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het overlijden van juf Reusken heeft ook mij aangegrepen.

  Het overlijden van juf Reusken heeft ook mij aangegrepen. Zij was mijn favoriete lerares. Ik herinner mij de boerenkool met worst bij het kerstdiner (heerlijk!) en de streek die we als meiden uithaalden met een leraar. Zo lang in de douches blijven totdat hij ons kwam halen. Wij dachten dat hij niet durfde, maar hij heeft het wel gedaan. Onnodige ruzies door anderen begonnen. Interessante groeiervaring.

  Theo Thyssen, 1980

  De Spaan, Praag, tekenlessen, Dave van de Vrije School tegenover, scholierenfeesten, pauzes, ontduiken van gymlessen.

  De Spaan, Praag, tekenlessen, Dave van de Vrije School tegenover, scholierenfeesten, pauzes, ontduiken van gymlessen. Puper (een van de aardigste leraren en de enige die echt iets met film heeft geprobeerd te doen), Hietbrink (gaf goed les, heb er veel van opgestoken, ook tijdens mijn studie), Pastoor (heb toch wel Frans geleerd en het nog leuk gevonden ook) en hoe heet die Nederlands leraar toch die vertrok in de vierde klas, volgens mij begon zijn naam met een Z. Oh help, en het was nog wel zo'n leuke leraar. Wiskunde lessen, met veel geklets met Esther. Trouwens uberhaupt het geklets was leuk op de middelbare school.

  Stedelijk Lyceum, 1987

  ?