Otto Schilderman

Kent 6 personen

Vrijgezel , 3 kinderen
Woont in Capelle aan den IJssel

  Bekijk het volledige profiel van Otto Schilderman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Otto Schilderman heeft 0 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb 4 jaar op deze school g...

  Ik heb 4 jaar op deze school gezeten. Daarna ben ik naar Oosterhout (NB)verhuisd. Namen van klasgenoten kan ik me niet herinneren. Ik herinner nog wel dat de school een keer ontruimd is geweest omdat het dak in de brand stond en een keer door een bommelding. Ja toen ook al! Verder vond ik het schoolcarnaval altijd erg leuk. De tijd van de Kat van Ome Willem en zo.

  2003, Otto Schilderman

  Mijn allereerste vriendinnetje...

  Mijn allereerste vriendinnetje Laura.

  2002, Otto Schilderman

  De feestavonden, kolderdag. Vo...

  De feestavonden, kolderdag. Voor de groep uit 1978 is het precies 25 jaar geleden dat we examen deden. In mijn archief vond ik nog een lijst met namen. Hartstikke leuk jullie hier weer te ontmoeten. Helma Besseling, dat is lang geleden. Mijn favoriete lerares was toch wel Hanneke Verheul (Etman). Wie herinnert zich nog zuster Dorathea (Duits) Meestal 1 fout een punt en dat waren dus vaak onvoldoendes. Bij mevr Huizing wilde het maar niet lukken om voldoendes te halen. Later op het VWO was Engels mijn beste vak. Aan wie zal het gelegen hebben.

  2002, Otto Schilderman
  ?