Oscar van der Noll

Kent 0 personen

DIVORCED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Oscar van der Noll en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Oscar van der Noll heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat een leuke school, wat een leuke collega's, wat een leuke leerlingen! Ik gaf Economie en Engels en heb daar veel geleerd en maar vooral veel plezier gehad.

  Wat een leuke school, wat een leuke collega's, wat een leuke leerlingen! Ik gaf Economie en Engels en heb daar veel geleerd en maar vooral veel plezier gehad. Ik hoop dat jullie, net als ik, met veel plezier terug denken aan het VHL Leiderdorp.

  Visser 't Hooft Lyceum, 2002

  Er mocht niet veel, des te leuker as het als het "ondergronds" wel lukte.

  Er mocht niet veel, des te leuker as het als het "ondergronds" wel lukte. Leuke herinneringen aan Mr. Winters, toch ook mevrouw Bakker (zie dat als een compliment deze late lofuitting, mevrouw Bakker!) en mevrouw van Geenen. Ik kwam pas in de tweede op deze school, maar dat wel gewoon in Zoetermeer. Namen die in me opkomen als ik aan het ONC denk: meerdere Marco's, Pauline, Danny, Kitty en vele vele anderen!

  Oranje Nassau College, 1985

  Vanaf hier begon school pas echt leuk te worden.

  Vanaf hier begon school pas echt leuk te worden. De school was vrijer dan ik gewend was en de docent spraken mij zeer aan. En, niet op de laatste plaats, de stof was veel praktijkgericht en dat werkt wel bij. Daarom ook in drie jaar afgerond. Lodewijks en Fakkel zijn twee namen die er direct uitrollen, maar daarmee doe ik de rest van het docentenkorps eigenlijk te kort.

  de dobbe, 1988

  ?