Oscar John Kampen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Oscar John Kampen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Oscar John Kampen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Internaat Noorthey, Waarom zat ik hier ondeugend? ja dat was ik ook maar merendeels om andere redenen en samen met mijn broer, uit Curacao.

  Internaat Noorthey, Waarom zat ik hier ondeugend? ja dat was ik ook maar merendeels om andere redenen en samen met mijn broer, uit Curacao. Uiteraard herinner ik mij vele gezichten maar weinig namen dan die van de directeur, de Heer Verhoeven. Hij had twee zoons en een daarvan Dik Verhoeven en dacht de jongere te zijn Arjan?, verder was er een biljarttafel, pingpongtafel, kussen en sneeuwbal gevechten. Het zou leuk zijn iets te horen van mijn kameraden uit deze tijd, groetjes, John (54)

  2008, Oscar John Kampen

  Ik kan mij veel herinneren van de schoolgebouw de Bloemendaalse omgeving, gezichten maar helaas weinig van namen.

  Ik kan mij veel herinneren van de schoolgebouw de Bloemendaalse omgeving, gezichten maar helaas weinig van namen. Ik was 11 jaar oud toen ik voor het eerst met mijn broer Victor (12) voet zette in Nederland en ben nu 54. Ik kan mij herinneren een mooi meisje met ligt blond haar ja zij was zeker opvalled maar je kon niet dichtbij komen want dan kreeg je een blauw oog van Bard, Monique was haar naam dacht ik. Bas Moolhuizen die kan ik mij goed herinneren dat was een vriend die woonde net over de grens in Haarlem. Het waren zeer moeilijke tijden toch met goede herinneringen en dankzij de steun van mijn schoolkameraden en wie weet heb ik het geluk een van jullie uit die tijd te mogen horen, Groetjes John.

  2008, Oscar John Kampen
  ?