Oscar Bijl

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Oscar Bijl en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Oscar Bijl heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Lunchen aan de overkant, gewoon doorlopen via de personeelsingang door het ziekenhuis naar de studentenkantine, op dinsdag een prima rijsttafel voor een paar gulden, daarna uitbuiken tijdens de les.

  Lunchen aan de overkant, gewoon doorlopen via de personeelsingang door het ziekenhuis naar de studentenkantine, op dinsdag een prima rijsttafel voor een paar gulden, daarna uitbuiken tijdens de les. Geweldige (architectuur)werkweek in Parijs. (emailen kan naar oscaratnivothermdotnl)

  HTS, 1980

  Bouwkunde bij Hage (krijt aan zijn lip).

  Bouwkunde bij Hage (krijt aan zijn lip). Werkweek naar Limburg, thema's mijnbouw en stop de neutronenbom. Practicum eiken stoof maken (staat nu in de woonkamer, geen gezicht maar ja, zelf gemaakt). Lijstje van eikenhout halfhoutsverbinding hangt op de overloop, houten gereedschapskist staat in de schuur. Kwam vaak 5 minuten bewust te laat samen met Fred van de Blink met de bus uit Rockanje. 3 keer te laat, 1 keer melden om 8 uur was zeer zeker lonend (bussen reden om het half uur). Klaverjassen in de pauze, leverde soms wat extra dubbeltjes op.

  MTS-Zuid, 1976

  1 Aprilviering, "overnachten" in de school, liep aardig uit de hand.

  1 Aprilviering, "overnachten" in de school, liep aardig uit de hand. Scheikunde practicum was geweldig, zoeken welke stof in het buisje zat... als je neerslag ziet dan...verder naar de volgende stap.

  MAVO W. van Dijk, 1974

  ?