Orlando Voorn

Kent 2 personen

NA , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Orlando Voorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

  Orlando Voorn heeft 11 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  meer slechte herrinneringen dan goede hier hebben jullie er een paar de hond van Mvr.

  meer slechte herrinneringen dan goede hier hebben jullie er een paar de hond van Mvr. Egberts die de hele dag door de klas wandelde vreselijk werd ik bloed nerveus van na een half jaar en veel onderzoeken naar een andere klas overgeplaast bij juffrouw Diepenbach het ging meteen stukken beter... wat dachten jullie van de inentingen op de gang voor de uitgang bijna aan de beurt weer achter aan hahaha ik en nog twee jongens schreeuwden zo hard dat wij invervolg apart werden genomen als iedereen geweest was want door ons wilden er niemand meer hahaha! wat ik wel altijd leuk vond was sinterklaas op school,palmpasen lopen en afscheidsavond voor de ouders hebben wij een toneel stukje opgevoerd wij hadden bakkers mutsen op en stonden achter een laken en telkens als je aan de beurt was trok juffrouw Diepenbach aan je broek dat je moest zakken.

  2004, Orlando Voorn

  Natuurlijk examenjaarssvakantie naar Luxemburg o ja ben blijven hangen dus mocht ik het jaar daarop weer naar Luxemburg jaja je raad het al het was voor Patrimonium meteen de laatste keer die tweede keer zijn er zoveel dingen voor gevallen.

  Natuurlijk examenjaarssvakantie naar Luxemburg o ja ben blijven hangen dus mocht ik het jaar daarop weer naar Luxemburg jaja je raad het al het was voor Patrimonium meteen de laatste keer die tweede keer zijn er zoveel dingen voor gevallen.... volgens mij hebben zij het in Duitsland en Luxemburg nog steeds over die kwajongens uit Holland hahahaha.

  2004, Orlando Voorn

  Het schoolreisje naar renkum en natuurlijk Amsterdam 700 in de rai wat was iedereen mooi verkleed.

  Het schoolreisje naar renkum en natuurlijk Amsterdam 700 in de rai wat was iedereen mooi verkleed. en altijd na school met mijn vrienden uit de klas lekker banjeren. hier wat klasgenoten die ik mij goed kan herrinneren: Lea Bunnik,Ingrid Verbeek,Micha Blom,Karin Timmers,Janinne, Ida Bloem,Richard Visser,Peter Rijmers ,Dennis de Klerk,Richard Ten Hoeven,Cor Schellingerhout,Jolanda van Vlaanderen,Claudia Nebig,Marijke Pasveer,Erik Visser,Robbie Jannink,Monique Zwart,Theo Brands. En Natuurlijk de Onderwijzers Juffrouw Roberecht,meester Drent, meester van Veen, meester Hoogeveen,gymjuf Carla Toes,Directrice Mevr.Koopman, and last but not least meester JAN LAURINK. dit was zo een beetje klas 6A. (Jammer dat sommige van mijn oude klasgenoten niet zoveel foto matriaal op hun profiel hebben geplaast.)

  2004, Orlando Voorn
  ?