Onno Weinberg

Kent 0 personen

DIVORCED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Onno Weinberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Onno Weinberg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  was stagiair nav mijn docentenopleiding en kort parttime docent verpleegkunde.

  was stagiair nav mijn docentenopleiding en kort parttime docent verpleegkunde. Veel geleerd van Peter Broers, toen hoofd A-opleiding.

  De Zevensprong, 1992

  Leuke studie gedaan via de lerarenopleiding verpleegkunde.

  Leuke studie gedaan via de lerarenopleiding verpleegkunde. Herinner me nog de fantastische begeleiding bij het maken van de eindexamenscriptie. Heel leuk was het om Harma tegen te komen, zij was klasgenoot op de HAVO te Winschoten. Helaas veel namen ben ik kwijt.

  Noordelijke Hogeschool Leeu..., 1991

  Ik zie Hedwig nu als bekende naam.

  Ik zie Hedwig nu als bekende naam... groep 12 HBOV. Wat een fijne studie en wat een leuke tijd. Ik herinner me uiteraard de andere jongens Rob, Thijs en Kees, die met Carin was. Saskia, Laura, Frieda,Trix.... ik zou de foto's erbij moeten pakken. Rob en Willy.. met hen zat ik veel in de bus op weg naar station. Veel gekletst. Fameus vond ik de geneeskunde-lessen van Wil Dusch en zijn toenmalige collega. Evenzo de verpleegkundeles van Harry, de stagebegeleiding van Harm-Jan. Een ellende was de assertiviteitstraining... moest je iets lulligs verkopen op de Grote Markt... nu ik dacht het toch niet. De Klencke was ook zo'n feest... nu ja alleen omdat mijn oudste nicht werd geboren. Daar mocht op gedronken worden (gelukkig in de ellende van vormingsweekend). Onze mentor was Nettie. Eigenlijk zei ik liever Mw. Van Riessen, maar dat druiste ook tot haar teleurstelling soms in tegen de schoolcultuur.

  Academie voor Gezondheidszo..., 1980

  ?