Oncko Bernard Bonga

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Oncko Bernard Bonga en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Oncko Bernard Bonga heeft 3 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Studententijd, o zalige herinnering, het Corps, de Mekelweg, het Duyvelsgat en niet te vergeten alle feesten en feestjes, er kwam geen eind aan!.

  Studententijd, o zalige herinnering, het Corps, de Mekelweg, het Duyvelsgat en niet te vergeten alle feesten en feestjes, er kwam geen eind aan!

  TU Delft - faculteit Marit..., 1965

  Zat hier van 1961 tot 1964 in de A1 en daarna nog 1 jaar in de A2(HBS) Van de leerlingen herinner ik mij alleen Niels (en Hugo) van Manen, Lian Oey, Doortje von der Dunk en Blanche Jansen.

  Zat hier van 1961 tot 1964 in de A1 en daarna nog 1 jaar in de A2(HBS) Van de leerlingen herinner ik mij alleen Niels (en Hugo) van Manen, Lian Oey, Doortje von der Dunk en Blanche Jansen. Verder slechts de gezichten van mijn medeleerlingen, van het leerarenkorps vooral Ed Vos, Herman von der Dunk (mijn mentor), Frans (Natuurkunde), de magnifieke heer Saalborn, Ida Gephart, Willem (Latijn) en Wybe (Scheikunde) en o ja "Rooie" Bram vd Lek (biologie) en natuurlijk Tine.

  Kees Boeke School (Stichtin..., 1960

  Prachtige naam voor een school en eerbewijs voor een markante man.

  Prachtige naam voor een school en eerbewijs voor een markante man. Weet niet al te veel namen meer, alleen de heren Dorst en Kerkkamp als leraren van de 5e en 6e klas. Klasgenoten bij Kerkkamp waren o.a. Henk Hoogland, Marijke Jongerius, Jojan Keuning, Onno Blankert, Geert Nauta, Karel H..(?), Erik Geurts(?).... Ook die vreselijke Franse lessen die je moest volgen in 5 en 6 herinner ik mij nog, evenals het klaarover spelen in de 5e. Bezit daar nog een foto van samen met Hans Frohn. Andere leraren waren (volgens een oude foto die ik nog heb uit 1957):Dekker,Tjadens, Pieterse,Bolt,Caspers en Oosterom. Verder Concierge Janssen en de dames De Boer, de Vries, van Bekkum en Veldberg. verder het verplicht leren van een psalm of gezang voor de vrijdagmorgen, zeer stichtelijk jawel, alleen ken ik er nu geen enkele meer! Verder nog op maandagmorgen in de hal samenkomen met o.a. bidden, bij het verlaten van de school niet rennen en de lijnen volgen op de buitentrap. Wat jammer dat ze de naam veranderd hebben in de popie jopie naam De Wijzer.

  Van Löben Selsschool, 1952

  ?