Bekijk het volledige profiel van Omer Dama en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Omer Dama heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Accountancy deed ik maar schoo...

Accountancy deed ik maar schoot niet op was een saaie opleiding maar kaarten deed ik veel zodoende kwam ik veel studenten te leren kennen.waaronder veel leuke mensen.

2006, Omer Dama

Drukke aula, handarbeid vond i...

Drukke aula, handarbeid vond ik leuk veel herinneringen alleen kom ik er effe niet op Ik kreeg bijna altijd mondelinge overhoring(mo) voor biologie en tog steeds een 8 die leraar Eckhart gaf mij alleen maar cadeau. Meneer Van der Wel die is allang overleden was de tofste leraar in heel die school hij was ook mijn mentor geweest. En meneer koot heb ik ook mee gelachen ook een toffe man. Ik hoop alleen dat ik Steven mocht tegen komen. Die heb ik lang niet gezien. En als Marcella hier op deze site komt of iemand weet van haar wil ik weten of ze Dierenarts is geworden. B1d,B2d M3.. M4. makkelijke eindexamenpakket

2006, Omer Dama

Te veel om op te noemen Dhr. T...

Te veel om op te noemen Dhr. Tompot bijvoorbeeld.:) kaarten troeven in de aula was een gezellige tijd op deze school en ik haalde met gemak mijn diploma Lange opleiding Bedrijfsadministratie we hadden ook toffe concierges maar de leraren pffff.zaten echt vage tussen.

2006, Omer Dama
?