Olivier Ridder

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Olivier Ridder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Olivier Ridder heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In 2004 reunie gehouden op het Plein, met Iwan Fideler, Ronnie Prosman, Hans Bluwanes, Sjaak Keuning, Rosie Denters, Paul van Dijck, Ook was mevrouw Uythoven aanwezig.

  In 2004 reunie gehouden op het Plein, met Iwan Fideler, Ronnie Prosman, Hans Bluwanes, Sjaak Keuning, Rosie Denters, Paul van Dijck, Ook was mevrouw Uythoven aanwezig.etc.

  K. ter Laanschool, 1953

  Tussen de middag in de bijenkorf of V en D, voor bekenden zegt dit genoeg, de croquetten en worst van de kraam en de amsterdamse uitjes van Mauwes.

  Tussen de middag in de bijenkorf of V en D, voor bekenden zegt dit genoeg, de croquetten en worst van de kraam en de amsterdamse uitjes van Mauwes. De vrije tijd die we op het strand doorbrachten met Hans Smit, de tweeling van der Wilk. Donald van der Leest. Met Rinus Vernel schaatsen op de Hoky. Met Melby Raboen altijd lachen. etc.In de klas met Marianne Kuypers, Theo Remmerswaal,Cor Zuijderwijk,Eddie Couvreur,Henk Grootveld,Rinus Vernel, Huib Baggerman,Chris Kronshorst, Len Bouwman, Babs Boonzaaier, Ronald de Haas.

  Prof. Lorentzschool, 1959

  ?