olga patricia Penraat

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van olga patricia Penraat en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  olga patricia Penraat heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik heb kort op deze school gez...

  Ik heb kort op deze school gezeten en weet geen namen meer. Alleen Gerda de Grijs die woomde ergens in Watergraafsmeer. En nog een meisje die familie in Groningen had. Ben ik eens geweest op een boerderij. Zij had een echt rond Gronings gezicht met colgens mij een bril. Het was een zeer strenge school. De handwerkjuf had een knot en als wij in de rij stonden te wachten om iets te vragen of te laten zien staken wij spelden in haar knot. Ook zat er een meisje bij mij in de klas die kwam altijd in een lange broek. Dat was tenstrengste verboden. Wie helpt mij verder?

  2005, olga patricia Penraat

  Ik dacht dat ik in 1960 of 196...

  Ik dacht dat ik in 1960 of 1961 op deze school zat. Het hoofd van de school was meneer Wensink. Hij draaide klassieke muziek in de klas en ging dan onderste boven hangen om het plaatje op te zetten, dan rechtop staan , een perpermuntje uit zijn zak halen en ging dan op de punt van een tafeltje defoot zitten luisteren. Tegen mij zei hij altijd"Zus Penraat heb je je in de letters vergist?". (ULO-BLO) Wie zat er bij mij in de klas? weet alleen nog Ellen Hunter, was mijn beste vriendin.

  2004, olga patricia Penraat
  ?