Bekijk het volledige profiel van Olga Hansen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Olga Hansen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Een school met voornamelijk me...

Een school met voornamelijk meisjes. Hoofd van de VHBO opleiding was de heer Bunschoten. Leraar Nederlands was Hans(?) van de Berg, een grote brede en toffe vent. Zijn vrouw gaf ook les op deze school. Onze lerares Engels (naam kwijt) was ook een geweldig mens, die sigaartjes rookte. We zijn op werkweek naar Londen geweest. Met de boot zeven uur achter elkaar op de klotsende golven.

2003, Olga Hansen

Ondanks dat ik het (volgens di...

Ondanks dat ik het (volgens diverse leerkrachten) "in de vingers" had, door privé omstandigheden vroegtijdig deze opleiding gestaakt. Toch nog wel spijt van gehad.

2003, Olga Hansen

Kijk bij mijn gegevens voor ee...

Kijk bij mijn gegevens voor een klassefoto !! Een redelijk onbezorgde schooltijd op een mooie en voor die tijd erg moderne school. Super-zonde dat die er niet meer is. Namen die ik me herinner: Willy van Montfoort, Rita Janssen, Annie Bakker, Ingrid Borgstein, Leon Mulder, Jan Hendriks, Riekje Tengen. Mevr. Pepping, Mevr. v.d. Ploeg, Hr. Geytenbeek, Mevr. Lew Yen Tai.

2002, Olga Hansen
?