Bekijk het volledige profiel van olga engels en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

olga engels heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Elke maandag, woensdag en voor...

Elke maandag, woensdag en vooral vrijdagavond snel uit je werk naar school. Het geroezemoes van de terrasjes bij mooi weer, afzien. Ik kan mij Karel van Ossenbruggen herinneren, ene Liesbeth (verpleegster?) en een meisje dat Spaans heette.

2004, olga engels

Vreselijke school, ik was er d...

Vreselijke school, ik was er dan ook zo weinig mogelijk. Alles wat een 14-jarig meisje leuk vindt was verboden, make-up, lange broeken, jongens en lol hebben. Volgens mij gaven er alleen gefrusteerde oude taarten les om ons het leven net zo zuur als dat van hun te maken. Het enige dat ik daar geleerd heb is om in opstand te komen.

2004, olga engels

Ja,leuke herinneringen. Juf Sm...

Ja,leuke herinneringen. Juf Smit,meesters Kokkes en Hilgers. Klasgenoten: tweeling marion en Louise, Rombout Hogerbeets, Rob Ebeling, Jelle, Ronald Racke en zeker Stephan Vermie waarvan iedereen dacht dat ik er verkering mee had. Mijn vriendinnen:Mili Buijsman (heeft bij mij gelogeerd toen haar broertje geboren werd) en Els Pisano. Waar zijn ze?

2004, olga engels
?