Bekijk het volledige profiel van Olga Boersma en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 10

Olga Boersma heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

De eerste +/- 2 weken heb ik h...

De eerste +/- 2 weken heb ik hier facilitaire dienstverlening gedaan. Toen ik erachter kwam dat dit niet is wat ik wou (ik deed het meer om daarna naar het hbo te kunnen), ben ik naar de afdeling Volwassen Educatie gegaan. Daar heb ik een jaartje avondhavo gedaan met 4 vakken omdat ik niet op een daghavo kon komen vanwege nieuw ingevoerde toelatingseisen waar ik niet aan voldeed. Ik ben er daarna mee gestopt. De lesstof was saai en voelde niet nuttig. Verder had ik ook geen speciale binding met deze school (het was aan de nicolaas maesstraat).

2004, Olga Boersma

Ik heb hier een jaartje avondh...

Ik heb hier een jaartje avondhavo gedaan met 4 vakken omdat ik niet op een daghavo kon komen vanwege nieuw ingevoerde toelatingseisen waar ik niet aan voldeed. Ik ben er daarna mee gestopt. De lesstof was saai en voelde niet nuttig. Verder had ik ook geen speciale binding met deze school.

2004, Olga Boersma

Op deze school heb ik ongeveer...

Op deze school heb ik ongeveer een jaar gezeten, daarna verhuisde ik naar Zaandam. Ik had Inge als juf. M'n nicht Heleen zat ook op deze school, een groep hoger dan ik. Ik zat in de klas bij Laura, Karin, Irene, een tweeling (volgens mij heetten ze erwin en edwin) en verder weet ik het niet meer.

2004, Olga Boersma
?