Bekijk het volledige profiel van Olaf Falck en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Olaf Falck heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Weinig herinneringen,ook al zo...

Weinig herinneringen,ook al zo lang geleden. Schooltje heeft helaas ook al weer plaats moeten maken voor woningen.

2002, Olaf Falck

Herinneringen:teveel om op te ...

Herinneringen:teveel om op te noemen.Hele leuke groep leerlingen. Favoriete leraren:Kingma(biologie)en Saris(Nederlands). Aparte leraar:Zonneveld(Engels)met zijn Ollie B Bommel colbertje. Beste maatje :Wouter de Voos(al jaren).

2002, Olaf Falck

Herinneringen:zoveel!. Eerst ...

Herinneringen:zoveel!. Eerst op het Isabellaland.Zwaar verliefd op een zekere Petra ??(met donker haar) Later in de Theresiastraat met allemaal vreemde vogels van diverse pluimage. Ontzettend gelachen met en om Diana Bongers. Favoriete leraar:Richel. Minst favoriet:Kuipers(de oude)met zijn gele Volvo 343,vage scheikunde.Ik snapte werkelijk niet waar die man het over had met zijn :"Hoe Karel Cana Met Al Zijn IJver Te Laat Had Kunnen Komen Zal Piet Gissen"?!?!?!?en zijn "BaCaNaMaCan?!?Waar ging "t in godsnaam over? Zijn lessen duurde mij véééls te lang. Net als wiskunde van Eelvelt met zijn "pijltjepijltje"??,wat overigens ook absoluut niet aan mij besteed was. Beste maatje:Wouter de Voos. Verder:"La Cour",en het neurotische bakkertje om de hoek met zijn kroketten(met mosterd?).

2002, Olaf Falck
?