Bekijk het volledige profiel van Okke Spruijt en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Okke Spruijt heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Klas 1 was nog in het oude geb...

Klas 1 was nog in het oude gebouw aan de Kerkweg, waar nu de c1000 tegenover zit. Vanaf klas 2 dus een nieuwe lokatie aan de Peter Zuidlaan. Juffrouw Hoevelaken (later nog contact mee gehad want zij scharrelde met een bijles-leraar op de middelbare school) in klas 2 en de legendarische meester Binnenkade (moet inmiddels 100 zijn) met zijn kerkgescheidenis verhalen en -platen aan het bord. Hij had overwicht en gezag over 44 kinderen! Is tegenwoordig zelfs niet meer toegestaan. Vrienden: Albert Los, Marco Langbroek, Arnoud Buskens, Marius van Pijpen, Tin van Noort, Peter Paulus. Vriendinnetjes ook natuurlijk: wie herinnert zich de boerderij bij ons nog en de verjaardagsfeestjes op Reeuwijk met zaklopen, verkleden en weer verkleed terug zaklopen:Colette van der Wees (het buurmeisje van Albert), Ageeth Offerijns, Trix Los (achterbuurmeisje op het Dorp van de bakker). Opnieuw moest ik daarna verhuizen naar een andere schook omdat inmiddels voor de wijk bij Peulyen de Savorning Lohmanschool was gebouwd. Vanaf klas 4 zat ik daar met een deel van de vrienden van de Juliana school.

2004, Okke Spruijt

Vanuit militaire dienst in een...

Vanuit militaire dienst in een klas met 4 jongens en de rest meiden (dames) terechtkomen is schokkend. Maar op deze school kwam ik er wel achter dat het communicatie-vak echt iets was voor mij. De projecten met Martin Verspeek, Chantal ten Velden en Hennie Castelein zal ik nooit vergeten. Godsamme, wat was iedereen gebekt gemaakt zeg. En wat dacht je van de IC-week. Zeg maar brainwash over je eigen assertiviteit.

2004, Okke Spruijt

Docent Eggink (Eggie) voor een...

Docent Eggink (Eggie) voor een klas met klieren (Sjaak Six, Arnold Zijst, Astrid Buffing, Marianne Verschoor, Tom), gaat daar je pensioen maar mee halen. Overigens kwam ik Eggink vorig jaar nog tegen, dus hij red dat wel!

2004, Okke Spruijt
?