Oene bouma

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Oene bouma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Oene bouma heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zie mijn verhaal op jan arentsz.

  zie mijn verhaal op jan arentsz

  Christelijk Lyceum Alkmaar ..., 1971

  Brugklas op de Laanenderweg was ok, maar het kille, grauwe gebouw aan de Fabritiusstraat was minder, met als bijkomend nadeel dat mijn vader (grieks en latijn) er werkte en mij dus ook in de gaten hield.

  Brugklas op de Laanenderweg was ok, maar het kille, grauwe gebouw aan de Fabritiusstraat was minder, met als bijkomend nadeel dat mijn vader (grieks en latijn) er werkte en mij dus ook in de gaten hield. Recalctrant als ik was wilde ik niet direct de school in de fik steken maar wel van electriciteit beroven. Dat deed door de stoppen -bijna allemaal- door te laten slaan. Ik werd in de kraag gegrepen door dhr Hamann! Vele jaren later kon ik niet vermoeden dat dit bij een sollicitatiegesprek terug zou komen! Ik solliciteerde nl naar een baan als natuurkundeleraar op het JA, de directie was gezien mijn verleden TEGEN maar de sectie natuurkunde zag wel iets in deze technisch bekwame docent. Verder gebeurde er veel te weinig op deze saaie school, de leraren waren te oud, althans, die ik te zien kreeg: Hengeveld(!), Valk, Rietveld, Meerman. Was dan ook heel blij dat ik weg mocht met diploma, maar nooit gedacht dat ik er zou terugkomen. Overigens is de school naar mijn gevoel NU wel heel leuk, leuke kids en fantastische collega's, fijne sfeer.

  Jan Arentsz, 1971

  ?