Oeba Tuinstra

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Oeba Tuinstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Oeba Tuinstra heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Voor mij een korte tijd.

  Voor mij een korte tijd. Ik behoorde tot de 2e lichting vrouwen op de kazerne. We waren met 10 meiden in lichting '81-3 als ik het goed heb. Ik heb er fantastische herinneringen aan overgehouden, al ben ik zelf na 4 maanden gestopt met de opleiding vanwege fysieke klachten.

  Koninklijke Militaire School, 1981

  Erg leuke tijd gehad op De Steiger.

  Erg leuke tijd gehad op De Steiger. Weet alleen dat ik 2 jaar in een erg leuke groep zat. Ben helaas na 2 jaar verhuisd. Ik heb het vooral naar mijn zin gehad bij Ed Kalk in het handenarbeidlokaal. Wat straalde die man een warme rust uit. Fijne vent ! Heb veel contact gehad met Urmi en Irene. Ik mis ze eigenlijk best. Dus als jullie zin hebben, mail me dan maar. Mr. Mulder was geloof ik mijn achterbuurman of zo en gaf me daarom extra vaak een standje, Dusseljee woonde ook achter mij geloof ik. Bennie en Marjo Brinks (tweeling) herinner ik me ook nog.

  De Steiger, 1970

  Een van de weinige fijne herinneringen is Hylke.

  Een van de weinige fijne herinneringen is Hylke. Zij was mijn vriendinnetje. Natuurlijk Fré Schreiber. Wat een geweldige leraar, heerlijk ontspannend en niet zo gestrest als de andere leraren. Herinner me ook nog vaag dat we in de eerste klas naar een trouwfeest zijn geweest met een bus. Ik meen naar Heerenveen of zo. Was stapeldol op Gerrie. Verder heb ik bitter weinig leuke herinneringen aan deze school. In mijn ogen was de school erg autoritair. Ben erg gepest op deze school

  Oranje Nassauschool, 1968

  ?