nunzio dicorato

Kent 8 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van nunzio dicorato en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  nunzio dicorato heeft 0 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was in klas 118 en 218 en kan me helaas alleen nog het selecte groepje herinneren waar ik lol mee had, oa; michel (heette hij wel michel?.

  Het was in klas 118 en 218 en kan me helaas alleen nog het selecte groepje herinneren waar ik lol mee had, oa; michel (heette hij wel michel?....die rooie, altijd in voor gekkigheid) harrie scheffer, richard boerenveen, kan me ook nog een guido herrineren, ook een halve italiaan... eric simec(of zat hij in de derde(mavo) ) en enfent terrible1e klas richard dolstra, maar dat was idd de 3e klas oftewel mavo... De leukste tijd was dan toch klas 118 en 218 waarin iedereen de ervaring deelde om van de lagere naar de hogere school te gaan.... We hadden ook een astrid in de klas die op een gegeven moment wel een oogje op me had, terwijl ik meer een oogje op marianne had... Kan me nog herinneren dat we toen een keer naar de bioscoop waren gegaan (the deep...) met nog een knaap erbij en ik natuurlijk weer met astrid in de love seat belandde ipv met marianne :o( nou ja, toch een onvergetelijke ervaring :o) Kan me ook nog herinneren dat de film the exorcist gedraaid werd in het eindgebouw...brrrrr, heel wat slapeloze nachten van gehad...

  Osdorper Schoolgemeenschap ..., 1976

  Hoi, ik denk toch wel met een goed gevoel terug aan die tijd.

  Hoi, ik denk toch wel met een goed gevoel terug aan die tijd. Ik zag rob vergeer er al bij staan, maar herinner me bijna iedereen nog wel uit de klas. Ik ga nu na al die tijd nog met Peter Jongbloed om (beste vriend) en ben nog lang met Richard Alberts omgegaan (enfant terrible ;)). Ook Frank Pauw en (indirect) Miriam v Grieken zou ik nog kunnen contacten. Ik heb toendertijd al actief meegewerkt aan reunies, en het lijkt me wel heel erg leuk om het na al die tijd nog n,s te proberen. Ik heb nog wel n,s in telefoonboeken naar namen gezocht als bert de la fosse, diana delhez, jokarina maarleveld, marcella pasman en stanley de jager, dat waren de kinderen waar ik toen leuk contact mee had. Dan had je nog rob niekel, maarten pluis, monique brugman/pruimeboom en mooiman. Dat waren enkele namen uit de B klas van prantl. Ik ken er ook nog wel wat van klas A, oa marcel gouweleeuw (waar ik nu nog contact mee heb) andre goudzwaard en natuurlijk polletje waarvan bijna iedereen die het nieuws volgt wel weet wat zijn levensverhaal is. Nou ja, als er nog klasgenoten zijn die dit lezen... de groetjes van Nunzio, en schroom niet me te contacten.. evt op ndicoratoapekeutel*******.... Groetjesss!!!

  Prinses Beatrixschool, 1970

  ?