Noud Teklenburg

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Noud Teklenburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Noud Teklenburg heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat 2 jaar bij meneer Jansen in de klas ik ben een aantal jaren geleden nog op een reünie geweest maar deze was een gedeelde reünie van 2 klassen Er waren 2 zesde klassen op deze school Ik zat in de klas van meneer Jansen met onder andere Inike

  Ik zat 2 jaar bij meneer Jansen in de klas ik ben een aantal jaren geleden nog op een reünie geweest maar deze was een gedeelde reünie van 2 klassen Er waren 2 zesde klassen op deze school Ik zat in de klas van meneer Jansen met onder andere Inike Mols (mijn eerste liefde) Ik heb haar zus gesproken bij de laatste reünie Ik ben opzoek naar meer klasgenoten van deze klas.

  Openbare Lagere School, 1964

  Ik zat op de afdeling horeca in de ginnekestraat bij leraren zoals Hildrink,Ernst, Hildrink was van de kelners Ernst van het koken ik weet dat hij is overleden op jonge leeftijd door een tragisch ongeluk.

  Ik zat op de afdeling horeca in de ginnekestraat bij leraren zoals Hildrink,Ernst, Hildrink was van de kelners Ernst van het koken ik weet dat hij is overleden op jonge leeftijd door een tragisch ongeluk. Ik zat in de klas met Eugene van Kempen Victor van Rooij ook deze zijn beide overleden Ik ben opzoek naar andere Klas genoten uit deze klas.

  gts, 1967

  ?