Bekijk het volledige profiel van Noud Tappel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Noud Tappel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Kan mij daar bijzonder weinig ...

Kan mij daar bijzonder weinig van herinneren. Na de derde klas verhuist naar Sittard.De namen Arno van den Heuvel en Mijndert Beerlage en ook Kareltje Verdonschot staan me bij. Mijn broer Henk zat drie klassen hoger. Bij de naam Flagge kan ik nog een gezicht bij denken, de rest is wazig.

2004, Noud Tappel

Verhuist van Eindhoven naar Si...

Verhuist van Eindhoven naar Sittard en kwam bij Sjaak Bronneberg in de vierde klas.Prachtige verteller over meesterdief. Klas 5 met Schmeitz met zijn migraine. Klas 6 met 'de Fiddel'. Namen waren natuurlijk je jeugdvrienden uit die tijd: Bert Claassens van het Kaar, Piet en Frans Brentjens, Jos Schmeits, Sjaak Bisschops en Har Hagenaars, om er maar eens een paar te noemen.

2004, Noud Tappel

Na het ''college'' naar de MUL...

Na het ''college'' naar de MULO. Wiskunde kant. Redelijk op de sloffen. Lachen met Harrie Nakken. Math Vleeshouwers als Nederlands leraar, die tergend langzaam de klas doorliep en over je schouder even meekeek naar je huiswerk, tenminste als dat al gemaakt was. Canton als chef d'equipe en Extra als second, een stel waar langs je angstvallig geluidloos probeerde te passeren en dat nooit lukte.

2004, Noud Tappel
?