Bekijk het volledige profiel van Norman Strater en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Norman Strater heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Op deze school heb ik te lang ...

Op deze school heb ik te lang gezeten. vooral het laatste 5e jaar was waardeloos toen ik als enige van mijn klas nog een jaar extra moest.. Maar heb er ook zeker wel toffe jaren gehad met Marco W., Andy R, Martijn S, en Mario vE enz.. was echt lachen altijd vooral met klasseuitjes en gym enzo.... Ook kan ik me de leraren P. Orth, Mevr. de Cloe, en meneer Wegman nog wel goed herinnneren :-)

2003, Norman Strater

Op deze school heb ik het echt...

Op deze school heb ik het echt naar m'n zin gehad! Vooral met luitjes zoals Martin V, Werner, Jeroen IJ, Marina M en vele anderen...was echt tof! ook de spijbeluurtjes wanneer we met de OV-kaart wel eens naar Utrecht of Amsterdam gingen waren gaaf ;-)... Als jullie mij nog kennen of ik jullie nog,***** me dan ff op **************** .nl . (email adres zonder spaties uiteraard!)

2003, Norman Strater

Op de Bongerd heb ik best een ...

Op de Bongerd heb ik best een leuke tijd gehad. Weet niks meer van die pennen Muriel ;-)...Verder veel geouwehoerd vroeger met Gerwin, Ferry, Marco B. en andere blaagjes. Als jullie mij nog kennen of ik jullie nog,bereik me dan ff op **************** .nl . (email adres zonder spaties uiteraard!)

2003, Norman Strater
?