Bekijk het volledige profiel van Norma van Dolen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

Norma van Dolen heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik weet zo goed als niets meer...

Ik weet zo goed als niets meer van deze school, ik heb wel 2 oude klassenfoto's gevonden. De eerste is met een nonnenjuf en de 2e is met 2 juffen, waarvan er één volgens mij juffrouw Berrevoets is, helaas zegt verder niemand mij meer iets van die tijd. Ik lees verder over een juf Hageman en juf Scholten ook die namen zeggen mij wel iets maar welke juf nu wie is???? Volgens mijn rapportje van toen zat deze school in de Rustenburgerstraat 162 terwijl hier op de site van Ostadestraat staat.

2007, Norma van Dolen

Ik was op deze school voor mij...

Ik was op deze school voor mijn kappersopleiding maar gek genoeg is het helemaal blank wie hier met mij op school zaten. De les die je erbij kreeg van schoonheidsverzorging werd ik uit verbannen omdat ik zelf geen smeerseltjes op mijn gezicht wilde toen die tijd en aangezien het móest mocht ik die les niet meer volgen ;-(

2003, Norma van Dolen

Zie foto..... Meneer Anijs, d...

Zie foto..... Meneer Anijs, de gymleraar. Mijn meester was Meester Verzijl, waar ik als kind natuurlijk een zwak voor had, kan me eigenlijk weinig namen herinneren behalve dan Gea Walburg waar ik hartsvriendinnen mee was en wij onze vedetten de Rubettes voor haar en MUD voor mij uitvoerig beschreven en deelden. Joke Schaap is me bijgebleven als naam van de pestkop in de klas hahaha, die mocht ik dus écht niet. De lange gangen staan me bij met de grote tafels aan het eind waar je als je pech had een halve dag strafwerk (tafels) kon gaan maken. Kan me nog het kamp-schoolreisje herinneren helaas niet meer de locatie, het was een grote vakantieboerderij, kussen gevechten met de jongens kamer en voor straf op de koude trap zitten 's avonds omdat we de kussens voor natte washandjes hadden verwisseld. De kerk tegenover de school met die grote trap, de kerk waar ik ook mijn eerste communie toen deed. Spelen deden we in de Hendick de Keyzer speeltuin en ik woonde in de Kuipersstraat, hoekje van Woustraat. Toendertijd zat er schuin tegenover ons een Simon de Wit.

2003, Norma van Dolen
?