Bekijk het volledige profiel van Norma Kloosterman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Norma Kloosterman heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Postvak 106, bekers koffie, vi...

Postvak 106, bekers koffie, vieze kranten en ouwehoeren onder het mom van discussieren. Keurig heel veel aantekeningen gehaald: radio, tijdschriften, fotografie, jeugdjournalistiek, wetenschapsjournalsitiek en gek genoeg met 3 maanden heel slecht televisie-onderwijs toch nog afgestudeerd televisie (foutje op diploma). Altijd in Rdam blijven wonen en heen en weer gereisd met vast clubje: Theo en Edwin waar zijn jullie gebleven? Laatste jaar al een baan bij Stads TV Rotterdam en diploma laten opsturen. Leukste lessen van Gijs Schreuders!!

2003, Norma Kloosterman

Leuke herinneringen aan het do...

Leuke herinneringen aan het documentatiecentrum/bibliotheek, de musicals/theater aan het eind van het schooljaar en op vrijdagmiddagen, de bezoeken aan een museum met de hele klas. Stiekem eerder de antwoorden nakijken op de controlekaarten, werkweek naar Oostvoorne op de fiets en pannenkoeken bakken bij meester Geert in de 2e klas. Onze groep heette toen de Paardjes, volgens mij. Slechte herinneringen aan de citotoets en handarbeid (breien en kleien).

2003, Norma Kloosterman

Goede herinneringen aan de twi...

Goede herinneringen aan de twijfelklas nr 106, we kregen allemaal advies lbo/huishoudschool door de CITO toets, maar we wilden mavo of hoger. Het is mij gelukt om HAVO te doen. Leuke herinneringen aan 2 jaar Terbregge, de werkweken en de lessen handelswetenschappen (nooit opgelet!) Ik las dat iemand schreef over Thijssen en sigaretten halen, dat weet ik ook nog wel. Superlieve herinneringen aan meneer Vlasblom, de lessen Engels en zijn motiverende woorden. Diepe, treurige herinnering aan de moord op Hanneke.

2003, Norma Kloosterman
?