Bekijk het volledige profiel van Norma Karmelk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

Norma Karmelk heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Mentor Kees Bakker Lisa Herre...

Mentor Kees Bakker Lisa Herrenauw, die ik laatst tegen kwam en die ik steeds maar weer probeer te mailen. Helaas zonder veel succes. Marjan Landman, Peter rijpkema, Vincent Banse een fijne tijd met veel klaverjassen. Helaas gingen we in klas 3 uit elkaar, maar ik heb fijne herrinneringen aan die tijd. Nog 1 keer naar een reunie geweest.

2006, Norma Karmelk

Een hele strenge hoofdmeester....

Een hele strenge hoofdmeester...dhr Loogeman en juffrouw Bromet in de eerste klas op kleuterschool de Narcis. Spelen in de speeltuin, een meester die we "Kees" mochten noemen en ik helemaal geweldig vond en dan niet te vergeten "meester Fleur" Anita en Lida die vlak bij de speeltuin woonde op 3 hoog als ik me goed herrinnerde en mijn eeuwige ruzie met Yvonne Houtman, die mij vaak pestte en waar ik eigenlijk een beetje bang voor was.. tja er komt steeds meer boven. Als je wat weet, laat eens wat van je horen? Mijn vriendinnetje Monique die helaas verhuisde naar de Bijlmermeer en die ik toen uit het oog verloor.

2005, Norma Karmelk

een vriendje waar ik nog een f...

een vriendje waar ik nog een foto van heb. Misschien wel gemaakt voor die tijd, maar ik kwam zijn naam tegen op de site.. Terry van der Roest. Ik ging altijd rolschaatsten in de buurt van zijn huis. Van hem kreeg ik mijn eerste kusje. Minder favoriete herrinnering is Mevrouw de Swart , lerares Nederlands . Zij was enorm streng. Ik weet nog dat we een vers uit ons hoofd moesten leren van "meneer Kizzebizzer" je kreeg steevast een beurt als je het niet wist. Favoriet was toch de leraar biologie, met wie ik altijd een boterham ruilde, omdat hij mijn kaas zo lekker vond. Zijn naam weet ik helaas niet meer. In het 2e jaar verhuisden wij naar Lelystad.

2005, Norma Karmelk
?