Bekijk het volledige profiel van Norma Haksteen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Norma Haksteen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

De verschrikking van het voors...

De verschrikking van het voorstellen aan een nieuwe klas met kinderen die elkaar allemaal al kennen roept nogsteeds de kriebels op. Ik kwam in de 4e klas terecht bij meester ??? Nadien 2 jaar bij meester Vos. Via de MAVO naar de HAVO(top) en de PA gegaan waarna ik niets meer (betaalds) heb gedaan met mijn opleiding maar gewoon een (inmiddels) parttime baan op een groot administratie kantoor heb gevonden. Inmiddels wel 3 keer verhuisd en met man en 2 kinderen in Zwolle terecht gekomen.

2003, Norma Haksteen

Op loopafstand van de school e...

Op loopafstand van de school en toch met de fiets naar school toe willen. Leraar Doornspleet die met krijtjes (in het minsterge geval) naar je hoofd gooide als je even niet zat op te letten. In de rij bij de concierge om het bekertje drinken te kopen. Tegenwoordig staan er appartementen en is de school volledig opgedoekt.

2003, Norma Haksteen

2 jaar HAVO daarna 4 jaar PA w...

2 jaar HAVO daarna 4 jaar PA waarvan het laatste jaar echt in Amersfoort omdat de school te klein werd en dus samen moest gaan met de PA in Amersfoort. Leerkrachten "oetje" en Potjewijd. Trudie voor handwerken; als jongen had je voor de werkstukken bijvoorbaat al een hoog cijfer. Het 2e(?) leerjaar met de treinreis en schoolreis naar Berlijn Het 3e jaar uiteindelijk nog maar eens overgedaan en nog niet in het onderwijs terecht gekomen. Met man en 2 kinderen, na wat verhuizingen, neergestreken in Zwolle.

2003, Norma Haksteen
?