Bekijk het volledige profiel van Noortje Gerrits-Bruijs en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Noortje Gerrits-Bruijs heeft 3 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

In het begin(1967) moesten we ...

In het begin(1967) moesten we naar noodgebouwtjes ( ik geloof in de Schutterlaan).Een eind lopen in ieder geval. Op een gegeven moment was de nood aan lokalen zo hoog, en het aanbod van ll. eveneens door de explosief groeiende nieuwbouwwijken dat we een tijdje van 9-11 uur en van 13.**-15.** uur les kregen, de andere ll. van 11.**-13.** uur en van 15.**-17.** uur en dan nog klassen van ruim 40 leerlingen! De verhuizing naar de nieuwbouw van de MLK was dan ook een verademing! Meneer van de Goor was het hoofd, verder heb ik ongeveer dezelfde herinneringen als Carola en Leo. Ook namen als Marijke Fortmann, Jockey(?) Naderman,Renate Tielman,Mia Plasman, Camilla Adang (nog steeds mee bevriend, al wonen we duizenden kilometers van elkaar).

2003, Noortje Gerrits-Bruijs

Hele leerzame, maar vooral gez...

Hele leerzame, maar vooral gezellige jaren gehad.

2003, Noortje Gerrits-Bruijs

Ben na een jaar Eckart-College...

Ben na een jaar Eckart-College op deze school gekomen en vond dit in het begin vreselijk! Gelukkig, alles went, zelfs de Cath. mavo en heb er op zich wel goede herinneringen aan, veel gelachen, veel uren nagekomen, het stiekeme roken van Caroline, waar ik (natuurlijk) ook bij was staat me nog helder voor de geest. Ook hebben we het nog geregeld over onze "streken" tijdens onze koffie-uurtjes, zie Franke. Groetjes allemaal!

2002, Noortje Gerrits-Bruijs
?