Bekijk het volledige profiel van noor vanwelsen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

noor vanwelsen heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

In het eerste basisjaar begon...

In het eerste basisjaar begonnen,als jongste student van de school.Les gehad van Ten Hoopen,Schlüter,Kurpershoek,Grégoire en nog anderen.Zat in de klas met o.a. Lex Goes,Chris Aussems,Evelyne Pommier,Onno Boersma en Rob Krudzlo(?)De akademie was nog gevestigd aan de Stadhouderskade en een dependance in het van Nispenhuis even verderop,dat is op een gegeven moment afgebrand.We deden bijna niets anders als modeltekenen van 9 tot 5 en 's avonds van 7 tot 9.(met presentielijst!) Een favoriet model was Sybile, met de meest fantastische gewaden.Ik heb het er maar 3 jaar volgehouden,maar ook wel een hele leuke tijd gehad.

2006, noor vanwelsen

in 1e klas hadden we juffrouw ...

in 1e klas hadden we juffrouw Knol, later getrouwd en heette ze de Boer, zodat we haar boerenknol noemden. Ze was heel lief. Later juf Doorland, maar met haar kon ik niet zo goed opschieten.In de laatste klas meester de Ket. Annemerie Laagwater was mijn vriendinnetje, Nannie Pleune en Mieke Spierdijk.In de 6e klas zaten we in de lerarenkamer op Nellestein. Weet nog het oude schoolgebouw achter de kerk, met het snoepwinkeltje naast "De Wakende Haan"en de drogist. Paaltje springen rond de kerk. In de nissen van die kerk waren ook een paar grafstenen.

2005, noor vanwelsen

Weet nog goed franse les van m...

Weet nog goed franse les van mevr. Verschuren, de anti autoritaire aktiegroep "Beuk" veel blowen op werkweek naar Limburg in kasteel Vaeshartelt. Het houten gebouw kraakte in z'n voegen als het hard waaide.

2005, noor vanwelsen
?