Noor ( Eleonora ) Humme

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in De Bilt

  Bekijk het volledige profiel van Noor ( Eleonora ) Humme en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Noor ( Eleonora ) Humme heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb met veel plezier op deze school gezeten.

  Ik heb met veel plezier op deze school gezeten. Het was bijzonder om in een gebouw voor je toekomst te studeren als je daar ook geboren bent. Er waren nog meer medestudenten die daar waren geboren. De oude babybedjes stonden er nog, we hadden er zo in hebben kunnen gelegen. Ik herinner mij docenten: Peter Meijer, Remko, Harry ( verband ), die van Omgangskunde, naam kwijt, maar ik zie 'm zo voor mij. De lekkere broodjes gezond in de kantine. Het winkelen in de buurt. De leuke dingen die we deden, dat ik het zowat jammer vond te gaan werken. Ik heb er een leuke tijd gehad. Ik heb de opleiding niet afgemaakt. Ik werkte in de Preva Stichting in Den Haag.

  klavertje vier inservice zv, 1987

  Hortensiasstraat was zelfs het adres! Hendriks, Cappendijk, Roest, vZweden, Coelewijn, Smits, De Lange, vLoo, Hennik.

  Hortensiasstraat was zelfs het adres! Hendriks, Cappendijk, Roest, vZweden, Coelewijn, Smits, De Lange, vLoo, Hennik. Met veel plezier op deze school gezeten. twee jaar na mijn diplomering is hij dicht gegaan en nu staan er huizen. Raar was dat om te zien. Grote schoolplein. kaffers van Hendriks. Roest die MArco Heidendaal uit zijn stoel trok en 'm de klas uitsmeet. Arno vdr Heijden die het brandblusapparaat aanzette. De kauwgom die in de deuren werd gedaan. Ontsnappen na straf uit Natuurkundelokaal bij leraar met baard??? Thee halen bij van Loo, want Cappendijk wilde dat we een theekransje organiseerden als we toch zo bleven kleppen. Jacq en Chris, Lucina, Erik, Toon, etc etc. leuke tijd.

  Kamperfoelie Mavo, 1983

  Juffr Bakker, Juf Paul, mees Kahlmann, Juffr Cremer, Desiree de Groot, Carla da Costa Mendosa, Renata van Dijk, Robert Groen, Dhr König, Ammerlaantje etc.

  Juffr Bakker, Juf Paul, mees Kahlmann, Juffr Cremer, Desiree de Groot, Carla da Costa Mendosa, Renata van Dijk, Robert Groen, Dhr König, Ammerlaantje etc....Leuke tijden.

  Heilig Hartschool, 1975

  ?