Nittert Postema

Kent 18 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nittert Postema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Nittert Postema heeft 2 klassenfoto's en kent 18 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb er maar kort gewerkt, maar het was wel mijn eerste school en dat heeft heel wat indruk gemaakt.

  Ik heb er maar kort gewerkt, maar het was wel mijn eerste school en dat heeft heel wat indruk gemaakt. Ik herinner mij vooral mijn blunder met het toestel van Kipp, de werkweken biologie naar Texel, een weekeindje Londen, de discoavonden in de nieuwe gymzaal, compleet met eigen d.j. Hans Foks.

  Herbert Vissers College voo..., 1973

  Bijna 20 jaar gewerkt.

  Bijna 20 jaar gewerkt. Heel veel mee gemaakt. Het was een kleine overzichtelijke school waar je iedereen kende en waar je met elkaar verantwoordelijk was voor de hele gang van zaken. Jammer dat zo'n school geen bestaansrecht meer heeft. Ik heb goede herinneringen aan de vele werkweken, sportdagen, rommelmarketen en vooral ook aan de schoolavonden met acteertalenten als Jacco van Riessen, Coby Bos en Diederik v.d. Weert.

  Chr.M.A.V.O., 1976

  Wie herinert zich niet meester Kooiman die we in die tijd wel erg streng vonden of meester Groefsema, die zie ik hier (in Ede, waar ik nu woon) nog regelmatig fietsen.

  Wie herinert zich niet meester Kooiman die we in die tijd wel erg streng vonden of meester Groefsema, die zie ik hier (in Ede, waar ik nu woon) nog regelmatig fietsen. Het rondbrengen van de schoolmelk was een erebaantje en op de één of andere manier vond ik het ook wel leuk als we oud papier mochten bundelen in de kelder.

  De Wegwijzer / School voor ..., 1956

  ?