Bekijk het volledige profiel van Nita Zevenbergen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nita Zevenbergen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik ben Nita Verploegen en zat ...

Ik ben Nita Verploegen en zat op de Voorpost. Wat ik mij nog goed herinner is het voorlezen van Bartje die zijn Bruine Bonen niet op wilde eten. En in het eerste jaar de schoolreis we mochten niet met lange broeken naar school maar die konden we aan trekken in de bus. En natuurlijk weer uit als we bij school terug kwamen. Ik ben ook een keer naar huis gestuurd omdat ik een blouse aan had die te kort was je zag door de veters van het vestje wat ik ook aan had nog een stukje je buik. Ook was het zeer spannend dat we voorlichting kregen de ramen van die klas waren helemaal dicht geplakt. DE voorlichting kregen we omdat er een meisje van school zwanger was. De voorlichting stelde niets voor. Toen heeft de juffrouw waar we ehbo van hadden ons voorlichting gegeven ze had een condoom mee genomen. Dat was natuurlijk helemaal tegen de regels van de school er is toen veel ophef over geweest.

2006, Nita Zevenbergen

Ik heb met veel plezier op dez...

Ik heb met veel plezier op deze school gezeten. Juffrouw Mossel was mijn favoriet. Maar ook bij meneer Kegel heb ik het altijd goed naar mijn zijn gehad. Ik kan mij nog goed de verhuizing naar de nieuwe school herinneren. We gingen met paard en wagens voor de opening. Toen ik de oude foto,s zag kwamen wil veel namen naar boven. Zoals Lenny de jonge,Marja van Trigt,Irma ponsen,Tonneke,lochems,Jaenette Meijer,Judith,Marjolijn,trijnte, Rene Valkhof,Willem van Vloed,Michiel en Egbert volgens mij speelde hij klarinet.

2005, Nita Zevenbergen
?